tag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post3270478713981540347..comments2023-05-29T15:14:57.869+02:00Comments on Syster dessert: ChokladglassAlexandrahttp://www.blogger.com/profile/13640070285167355530noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-34275135036652581732012-10-27T23:45:30.495+02:002012-10-27T23:45:30.495+02:00Tyvärr måste du ha något som fryser glassen medan ...Tyvärr måste du ha något som fryser glassen medan maskinen arbetar. Testa att frysa lägga glassmeten i frysen direkt och rör om själv var 45 minut. Berätta gärna hur det gick. Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/13640070285167355530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-35026871696056228852012-10-27T20:22:38.921+02:002012-10-27T20:22:38.921+02:00måste man andvända glassmaskin ?
kan man använda d...måste man andvända glassmaskin ?<br />kan man använda degmaskin ,kanske??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-67894744949336336962012-03-08T21:29:56.415+01:002012-03-08T21:29:56.415+01:00Den var god. Min hallonglass är bättre men den har...Den var god. Min hallonglass är bättre men den har är också god. Lycka till!Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/13640070285167355530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-37748726408072422952012-03-07T11:38:45.728+01:002012-03-07T11:38:45.728+01:00var glassen god :) ska göra den hemma :) :)var glassen god :) ska göra den hemma :) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-66773124943442305562012-02-18T15:19:54.826+01:002012-02-18T15:19:54.826+01:00Visst blir den bäst om den får vara i frysen en st...Visst blir den bäst om den får vara i frysen en stund. Gärna minst tre timmar, men min maskin brukar få glassen att bli hyfsat klar efter 40 minuter. Annars räcker 30 om det finns tid för stund i frysen.Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/13640070285167355530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-8859697738053099332012-02-18T12:53:07.202+01:002012-02-18T12:53:07.202+01:00En undran bara. Glassmaksinen ska stå och brumma m...En undran bara. Glassmaksinen ska stå och brumma med detta i 40 minuter men sen av erfarenhet så är glassen ALDRGI fryst och tjock. hHar haft glassmaskin ett bra tag och de recept man får är antngen dåligt skrivna utan förklaringar på vad saker och tig är, t.ex half&half el vispad dessert topping.<br />Men mitt tips är att inse att man behöver frysa in glassen efteråt. Dels bör den stå minst 6 timmar i kylen innan den hälls i glassmaskinen och sen ytterligare en stund i frysen. Ju längre tid desto bättre. Serveras aldrig direkt efter vispning.cadazanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-85555414246526711842011-12-09T10:27:50.987+01:002011-12-09T10:27:50.987+01:00Självklart går det även att blanda i grädden först...Självklart går det även att blanda i grädden först. Tror bara att det blir lättare att blanda ut om man tar mjölken först.Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/13640070285167355530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813936755687113598.post-65811362225035216232011-12-08T19:03:14.298+01:002011-12-08T19:03:14.298+01:00JAG TESTA GÖRA EN MEN RÅKA BLANDA IHOP SÅ JAG TA G...JAG TESTA GÖRA EN MEN RÅKA BLANDA IHOP SÅ JAG TA GRÄDDEN I FÖRST OCH MJÖLKEN SEN MEN TROR DEN KOMMER BLI BRA ÄNDÅAnonymousnoreply@blogger.com