Jag har en hel del recept som bara ligger och väntar på att få hämna här. Så denna creme brulée gjorde jag för några veckor sedan. Otroligt mumsigt! Helt klart en efterrätt jag kommer att gör igen. Lillsyrran sa att den var lika bra som den hon åt på Yasuragi. Ja, hon är allt för snäll den där Natti.
Mjölkchoklad creme brulée
4 dl grädde
2 dl mjölk
1/2 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
5 äggulor
1/2 dl socker
Koka upp grädde och mjölk. Dra av värmen och blanda i kakao och vaniljsocker. Rör ihop äggulor med socker. Rör i chokladblandningen. Sila i portionsformar och ställ i vattenbad i en ugn som värmer 110 grader. Efter 40 minuter är bruléen fördig. Ställ den svalt
Vid serverng:
Sikta över lite rörsocker och brän med gasolbrännare till sockret smält till en gyllenbrun karamell.
Jag var bara ärlig:) <3
SvaraRadera<3 fina systeryster
SvaraRadera