torsdag 31 maj 2012

Halloncheesecake

Denna cheesecake på hallonkesella var superenkel att göra. Den blev inte den mest exklusiva desserten jag har gjort, men som jag sa till Kristoffer den passar perfekt som torsdagsdessert.

Halloncheesecake
10 digestive kex
75 g smör
1 burk kesella hallon
3 äggulor

Blanda digestivekexen med smöret i en matberedare. Tryck sedan ut det i en form med löstagbar botten,23 cm i diameter. Blanda kesella och äggulorna till en jämn smet och häll på kexbottnen. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i 20 minuter. Garnera kakan med färska hallon eller skivade fikon.


2 kommentarer:

  1. Låter jättegott:) Och jag skulle gärna ta den där desserten en fredag också;)

    SvaraRadera
  2. Tack. Vad kul! Hoppas du gillar det. Lycka till!

    SvaraRadera