Söndagseftermiddagen spenderades i Kristalparken med familjen Glimtoft. Det blev pulkaåkning, klätterställshäng och rutschkansåk innan fikat serverades.
Eftersom Kristin är laktosintolerant blev det kokosbollar på mjölkfritt smör.
Kokosbollar på mjölkfritt smör
100 g smör (mjölkfritt)
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 mk kakao
3 dl fiberrik havregryn
3 msk kallt starkt kaffe
Garnering kokosflingor
Rör matfett, socker, vanikljsocker poröst. Blanda i kakaon. Tillsätt havregryn och kaffe. Rör om till allt blandat. Forma smeten till runda bollar. Rulla dem sedan i kokosflingor. Förvara dem i kylskåp tills de ska avnjutas.
Hej, hvor mange kokosboller, bliver det ca. ?
SvaraRaderaFör mig brukar det bli en 25 stycken ungefär. Lite beroende på hur stora du gör. Lycka till!
SvaraRadera